La ciencia según Forges/La ciència segons Forges

imatge-forges

La expo ‘La ciència segons Forges’ -comissariada pel responsable de la @Biblioteca_CID, Fernando del Blanco, i per Gregorio Valencia (@IQAC_CSIC), amb l’assessoria tècnica de Jordi López (@IDAEA_CSIC)- arriba a BCN a la Residencia d’Investigadors de Barcelona el pròxim 11 de febrer.

Antonio Fraguas de Pablo ‘Forges’ (1942-2018) és un dels cronistes gràfics més encertats de l’Espanya dels últims 50 anys. Els seus dibuixos i vinyetes relatius a la ciència constitueixen un apartat apassionant i en absolut menor de la seva activitat a premsa. Des de la seva tribuna diària va retratar moltes facetes de la recerca científica: va imaginar escenaris i situacions insòlites, va abordar els seus protagonistes des de prismes hilarants, va contemplar amb atenció l’avenç vertiginós de la tecnologia, va retratar amb agudesa els desafiaments als quals s’ha d’enfrontar i va denunciar de forma recurrent l’abandonament que han patit tradicionalment els organismes espanyols dedicats a generar coneixement.

L’exposició ofereix un recorregut per les vinyetes que Forges va dedicar a la ciència i a la comunitat científica a través de set apartats, que abasteixen des dels descobriments, teories i principis que han canviat la humanitat fins a les dificultats per investigar al nostre país, passant per les aplicacions de la ciència que ens han canviat la vida.

Acte de presentació: dimarts, 11 de febrer a les 18:00h

Horaris d’obertura

De dilluns a divendres 17.00h – 20.00h
Dissabte 11.00h – 14.00h i 17.00 – 20.00h
Diumenge 11.00h – 14.00h

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s