Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges 2019 (3-13 octubre)

sitges 2019

El “Planazo” d’octubre es un altre any mes tornar a Sitges. I es que el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya és, no hi ha dubtes, el festival de cinema fantàstic més important del món i ofereix al cinema fantàstic internacional un marc estimulant de trobada, exhibició, presentació i projecció.

El festival ha rebut la visita d’intèrprets, directors i productors del nivell de Quentin Tarantino, Anthony Hopkins, Jodie Foster, Paul Verhoeven, Ralph Fiennes, George A. Romero, Cameron Diaz, Viggo Mortensen, Terry Gilliam, Rutger Hauer, Sarah Michelle Gellar, John Landis, Joe Dante, Zoë Bell, Dino de Laurentii, Takashi Miike, Wim Wenders, Tony Curtis, David Cronenberg, Vanessa Redgrave, Darren Aronofsky, Brad Dourif, John McNaughton, Peter Greenaway, John Woo, Park Chan-Wook, Johnnie To, Paul Naschy, Ray Liotta, Jon Voight, Sam Raimi, Robert Englund, Tarsem Singh, Roger Corman, Mira Sorvino, Santiago Segura, Narciso Ibáñez Serrador, Guillermo del Toro, Kim Ki Duk, Álex de la Iglesia, Aitana Sánchez Gijón, etcètera; una llarga llista que, any rere any, constitueix un veritable reclam per als mitjans de comunicació.

Nascut el 1968 com a 1ª Setmana Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror, el Festival s’ha convertit en una cita ineludible per als cinèfils i per a tots els espectadors que volen veure les últimes tendències i les noves tecnologies aplicades al cinema i a la producció audiovisual.

El concepte de cinema fantàstic, per pròpia “desdefinició”, escapa a qualsevol definició o marc. Les seves innombrables vessants, ja sigui des de qualsevol dels gèneres relacionats -terror, ciència ficció, experimental, d’avantguarda, d’animació, d’art i assaig, etc.-, ja sigui des de la innovació estètica i artística, es troben amb freqüència temptejant les fronteres del científic, tant en el temàtic com en el formal, i resulten estimulants exploracions de les zones fosques de la nostra curiositat.

Així que deixem-nos temptar pel desassossec i fem ciència (una any més) enfront de la pantalla.

Tota la informació pràctica de Sitges 2019 es pot trobar en:

http://sitgesfilmfestival.com/

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s