Sónar 2017

Sónar Festival 2017 suma nuevos nombres a su cartelSónar+D és un congrés internacional que aglutina un conjunt d´activitats amb un eix comú: la relació entre creativitat i tecnologia i la transformació digital de les industries culturals que això comporta.

Se celebra a Barcelona a la Fira Montjuïc, en paral·lel a Sónar de Día i reuneix a experts de tot el món (tecnòlegs, emprenedors, artistes, empreses i investigadors) per presentar i projectar les iniciatives i eines que donaran forma a les futures experiències creatives en els àmbits de la música, la imatge, els continguts interactius i les plataformes transmèdia.

Sónar+D es defineix com una trobada amb un enfoc interdisciplinari i intersectorial que es dirigeix als professionals del sector de les industries creatives, tecnològiques i culturals i que persegueix la interacció entre elles, l´intercanvi de coneixements, el debat, l´exposició del talent i la generació de negoci.

El Festival Sónar, en les seves més de dues dècades d´existència, ha fet una tasca històrica de descobrir i presentar propostes d´artistes emergents més enllà de la música que li han donat un valor com a esdeveniment cultural multidisciplinari. Amb Sónar+D amplia aquesta tasca orgànica de recerca (research) a tots els àmbits de les industries creatives, d´aquí el seu nom: I+D o R+D= Sónar+D.

Així, Sónar+D s´integra orgànicament a Sónar i contribueix a fer del festival un actiu dinamitzador del sector de la cultura digital i les tecnologies creatives, més enllà del seu territori natural de la música i el new media.

Aquest any, el festival Sónar torna al centre de la ciutat, exactament al lloc en què va néixer el 1994: el CCCB. Tot i això i que el concert de clausura se celebrarà a l’Auditori, la majoria d’activitats se seguiran repartint entre els recintes firals de Montjuïc i l’Hospitalet. Aquest any el Sónar ha sumat dos dies a la seva habitual oferta, s’inaugurarà el dimecres 14 de juny amb la sessió dj de Björk i es clausurarà el diumenge 18 amb l’orquestra alemanya Stargaze presentant juntament amb el pianista Nico Muhly l’obra Death Speaksde David Lang a l’Auditori.

Tota la informació al https://sonar.es/

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s